Tatuering & plantering

Reslutat av gårdages tatuering..

Ting är vackra om du älskar dem

Och idag har jag varit hos min syster och planterat, städat kylskåp  grejat. Världens största balkong gjorde vi iorning. Vill med ha större!




Nu blir det grillning och lite fest.

Tack & hej

Torsdag

LIA:n är igång, även om vi är ganska segstartade. Men i morgon då jäklar, då ska vi jobba som små illrar.

Skulle byta min ring under läppen idag, men icke. Köpte en ring, men den fick jag ens inte upp, gick tillbaka till affären o fråga om jag va utvecklingstörd som inte fick upp den. Men det va jag inte, visade sig att alla ringar var så. Men till slut så hittatde jag en som gick bra. Går hem, glad i hågen. Ska ta bort den gamla ringen, får jag loss den? Nej. Varför skulle jag få det. Ringde med gråten i rösten till hans om tagit den, så ska dit i morgon kl 11.30 så han får hjälpa utvecklingstörda jossi o byta ringen. Känner mig handikappad som ens inte kan göra det.

I morgon stundar även tatueringsmässan med Ida. Lite fika och mys innan den. Ida är hmm vet inte va jag ska använda för ord för att förklara henne lite snabbt. Men gillar henne det gör jag. Vi har ju inte umgåtts själva så jätte länge men ju mer man gör det desto mer tycker jag om henne. Känns på nåt sätt som vi haft en ganska lika uppväxt. Skönt som tusan att ha henne iaf och jag tycker hon är värld alla resor som finns som hon vill åka på!
har bestämt en tatuering tills i morgon, och det ä inte den som jag har pratat om utan en annan som bästa Sanna har hjälpt till med, med lite typsnitt o så. Tror den kommer bli as nice.
Visar i morgon så ingen tar min ide innan jag hunnit gjort den.

Godnatt

Tack & hej

va händer med bloggen?

Har tappat det här lite med bloggandet nu. Tyckte att det va så skönt att kunna gå in o skriva lite skit här. Men nu jag vet inte. Känns som inget har varit riktigt som vanligt nu i några dagar. Men jag skyller det på påskhelgen.
Hoppas jag kommer igång lite mer i veckan nu.

Tack & hej

Påskhelgen

Oj va länge sen det va jag bloggade, när jag är ledig kommer jag av mig lite. Sitter inte vid datorn alls lika mycket.
Men påskhelgen har varit nice. Torsdagen blev det en fin utgång med Sanna & Åsa, vi var på puls och jag tykte faktiskt det va roligt. Har bara vatt där typ 2 gånger sedan nyår men det kommer bli fler gånger!
Fredagen var det firande av mamma i sommarstugan. Mys med Sanna på kvällen.
Igår var det loppisrunda, lite sväng på stan och sedan lite grillning och fest. Fast blev ingen utgång för kön va så lång så efter 40 minuter kände vi oss lagom avslagna så vi gick ur kön.
Nu ligger jag o slökollar på BB, ska nog mysa ner mig lite i sängen med en stor godisskål!

Ikväll blir det myskväll med Ida & Åsa.

Tack & hej

Musten är ursugen

herregud säger jag bara om dagens tenta. Var helt sinnessjukt svår. Ingen verkar ha svarat lika på någon fråga heller. Nu sitter jag i soffan och är helt död. Musten försvann ut ur min kropp. Skulle ha tränat idag men orkade inte ta mig dit. Nu sitter jag och har ångest för att jag inte hunnit träna den här veckan, har ätit as dåligt och jag vet att veckan kommer inte bli nåt bättre på dom delarna.
Kommer nog somna runt 9 ikväll, kan knappt hålla ögonen öppna nu.
I morgon ska det bli underbart skönt att få träffa Åsa & Sanna igen. Alla tre tillsammans. Inte behöva tänka på vad man säger, vad man gör, inte anstränga sig det minsta. Känns som jag behöver en sådan kväll.

Tack & hej

Dagen innan tentan

Tjohoo i morgon är det tenta, har nog aldrig varit såhär oförberedd som jag är denna gång. Men ska läsa lite till ikväll men annars får det gå som det går. Har ju aldrig haft en omtenta så känner inte att det är hela världen om jag får en heller. Har aldrig tänk så innan så tankesättet skrämmer mig lite. Men är så trött av allt hassel som bara yr omkring i luften så kan inte riktigt koncentrera mig så mycket som jag kan på hösten.
Men wish me luck i morgon.
Nu ska jag färga håret och göra en mumsig ansiktsmask.

Tack & hej

Skum känsla på skolan

Kom till skolan idag, försökte se glad ut för då  brukar ju dagen gå lite bättre och tentapluggandet med.
Möttes dock av en ganska så kylig skola, känns sådär i magen. Vet ju att det har snackats en del skit om andra i klassen som jag umgås med, så jag kanske slank med i det pratat med. Undra va de sa om mig? Skulle varit lite kul att veta. Kan ju va om nåt blogginlägg, statusuppdating på facebook kanske, eller nåt annat sånt värt. Undra hur klassen skulle vara om det va lite mer jämn könsfördelning, för som det är nu är vi typ 23 tjejer o 3 killar. Jag tycker ju oftast att det är lite enklare att umgås med killar, inte lite mycket blaj hela tiden så att placeras i denna klass var lite av en utmaning.
Men det är tur är finns det ju såklart tjejer som är små guldkorn i klassen med, och två av dem är ju Sandra & Lisa som snart kommer så vi kan sitta i diskutera lite inför tentan.


Tack & hej

Helgen

Känner att jag har haft en bra helg och det var precis det jag behövde för att få upp motivationen lite och få känna mig lite fin och uppskattad.
I fredags hände inte så mycket, Sandra var här, vi snacka en massa blaj, tävttade, åt godis fast tanken var att vi skulle plugga.
Lördagen spenderades med pappa & syster med en sväng på stan. Sen var det häng hemma hos syster (inte för jag vet vad jag gjorde där) och sen avslutades det med festligheter. Tog mig upp till Sandra och senare kom Lisa med lite jordgubabar, choklad och typ världens största cider?! Trevligt! Sen när vi var lagom berusade tog vi oss ner till Dalkarlen (även kallat Järven) och hade lite häng där med ännu mer trevliga personer.
Kvällen avslutades med trappan och McD. (skulle kunnat slutat annorlunda. WOP.)

Sandra, tippade över sängen när hon letade efter strumpebraller.

Idag har pappi fyllt år, hela 48 år. Så vi har varit o firat honom, spelat lite kort och sådär.
Nu är det kväll, annie har åkt ut bigbrither (skönt).
Åsa har kommit hem och Sanna kommer på onsdag. Ska bli riktigt kul och träffa dem båda.
O mina planteringar är på gång, eller iaf rädisorna..



Nu blir det nog sängen för mig så jag är utvilad till morgondagen och det väntande tentaplugget.

Tack & hej


Får det lov att vara..

..en liten morgonbulle kanske?



Gick upp i ottan i morse, skulle måla lite hylla innan pappa kom o då passade jag även på med lite bullbak. Har inte smakat än, men det luktar gott iaf. Typ halva nöjet att lägenheten luktar nybakade bullar.
Dock så är ju mitt kök inte alls stort, så får bara bli en plåt annars får det inte plats..



Men nu har jag varit duktig o diskat upp allt så nu har jag allt en liten yta att göra min frukost på.

Tack & Hej

Ett steg närmare målet.

Idag tror jag att jag konstaterat att jag är lite närmare mitt mål. När jag började min träning vad jag på en "liten" 44, hade mellan storlek 42 och 44 och jag vill ner till en storlek 38. En fin, välmående storlek 38.
Idag när jag va på stan med Ida så testade jag både det ena och det andra, och de kläder som passade (byxor, shorts, klänning) hade storlek 40!! Känns underbart skönt. Eller är väl inte bara just storleken som gör det men det jag känner är att jag inte är lite svullen längre. Innan kunde det ju se ut som jag hade 3 barn i magen för den va så hård o svullen, som att jag hade ätit 5 big mac & co + 100 kg pomme och 40 liter läsk, men nu är den inte det längre.
Visst jag vet att jag har en bra bit kvar, speciellt mage och armar men jag är ändå nöjd och tänker fortsätta vara det. Och därför tänker jag lägga upp bilder på mig själv, vilket aldrig brukar hända annars.


Fortfarande lite mycket "kärlekshandtag", men det kommer försvinna med tiden.





Tack & Hej

Fixardagen

Idag har varit en bra dag. Började med att jag hade frukostdate med Ida, sen gick vi på stan o bara tog det lugnt. Åhlens hade nyöppning så vi var där, o de 100 första betalande kunderna fick en presentkort på 200 kr. Inte så tokigt när jag köpte ett nagellack för 24 kr. Nöjd!
Sen skulle vi in på H&M, var ju invigning av nya home-avdelningen. O där va det inte lite kö.. helt sjuk lång kö för att bara komma in i butiken..
Men när jag kom hem målade jag lite hyllor, städade, diskade o bara allmänt fix. Känns så himla skönt när sånt är gjort..
Nu inväntar jag att tvättiden ska börja och att den där Sandra ska dyka upp och göra mig sällskap ikväll.

Tack & hej

Torsdag

Tycker torsdagar är en seg dag. Eller så är det för jag vet vad jag ska göra idag...ska sammanfatta hela taktiska inköps kursern & marknadsanalysen så att jag är riktigt föreberedd till tentan på onsdag.

Var på netto i morse och handlade lite, sprang på lite lyktor till balkongen. Men när jag kom hem kan jag inte bestämma mig vart jag ska sätta dem. Hmm. Svåra problem det där!

Idag är sista dagen på Tyras tävling om att vinna en telefon, och jag hoppas verkligen att jag vinner. Skulle verkligen behövas. Lite uppskattning och överrasking såhär i vardagen. NICE!

min fina lilla balkong!

Tack & hej

Engelskatenta & IKEA

Idag har jag skrivit engelskatenta, eller "kunskapsprov" som det så fint heter. Var en massa lustiga ord som jag inte kunde. Eller vem vet va avlossningshamn heter? Men i övrigt gick det helt okej. Var en del som var lite sissodär men hon var ju snäll sist hon rättade så hoppas på det denna gången med.

Efter skolan bar det av till Linköping, IKEA och en dejt med Ida. Har ni tänkt på att det är mycket skojigare att säga IKEA med lite engelsk betoning? Det inhandlades lite småplock. Krukor till balkongen, batterier, ugnsformar och lite annar smått o gott.
Direkt när jag kom hem odlade jag i mina krukor, rädisa, paprika, dill, gräslök, tomat och ärtor blev det. Vill bara att det ska växa upp nu direkt. Men jag tycker det är kul o ha små skötebarn så kommer vakta dem med mitt liv.



Sprang ju även på ett par skor på H&M:s barnavdelning. Riktig träklack, äkta läder och made in Sweden.

299 kr.
Dock passade de inte mig, ska testa en mindre storlek i morgon o se om de är bättre!

Tack & hej

Deklaration

Idag har deklarerat = 5140 kr fattigare. Känns det som kommer bli en jätte skojig sommar utan pengar. Hoppas verkligen på att jag får något av de sommarjobben jag har sökt. Vad gör jag annars?

Idag va "sista" dagen i skolan med, iaf den sista med lektioner. Känns jätte skumt. I morgon är det tenta i engelskan, sen lektionsfritt fram till nästa tenta, 20 april då vi tentar lite Taktisktinköp & marknadsanalys. Sen drar LIA:n igång.

Den nya kollektionen för H&M har tydligen redna hoppat in i butiken i Norrköping. Skulle ju släppas den 14 april så lite tidig. hade ju spanat på hemsidan efter ett linne men det va inte så fint i verkligheten. Tråkigt.

Tack & hej

Tävling; Samsung galaxy mini

Tyras.se har en tävling om att man kan vinna en samsung galaxy mini.
Här kommer min motivering..

En fattig inköpsstudent jag faktiskt är
och jag ingen fungerande telefon i handen jag bär
En investing jag skulle behöva göra en just en nu lur
Men med min ekonomi skulle jag vilja veta hur..
Att inte kunna ringa sina vänner när man behöver dem
kan det ibland känns som en känslor kommer i klämm
Det skulle betyda mycket för min om jag vann
och jag vägen tillbaka till mina vänner fann
Och att på köpet vinna en fin och söt lur
Det gör mig absolut inte sur :)



Tack & hej



http://tyras.se/page/2/

Årets fösta kulglass

..är  nu avnjuten. Har varit på halvars med Sandra. Äntligen hade min favoritsnmak kommit tillbaka, efter sådär 10 år. Svartevinbärssorbe! Har ni inte testat sen så gör det ögonaböj.
Var skönt att få komma ut o snacka lite skit med.

Engelska plugandet går skit. Fick en jätte bra summering av två tjejer i klassen men ändå har jag ens ingen ork. Har läst allt, skivit av allt (lär mig så) men sen orkade jag inte mycket mer. Så jag vet vad jag gör i morgon och onsdag förmiddag..

Ska kolla in ny premiären sv "Dagens man" på tv11 nu. Hoppas det kan va lite pinsamt kul.

Tack & hej

Tropisk värme på balkongen

Helt sjukt vad det tydligen va varmt på balkongen. Kom precis hem från skolan och tänkte att jag sätter mig på balkongen. Klädde mig lite efter vädret va jag trodde, vilket blev mjukisbyxan och en tjocktröja. Men ack svetten lackade. Bara kasta av sig och sätta sig i bikinin.
Kommer sitta där ute tills solen har gått ner. Super skönt!

Tack & Hej

Kicken, vart tog du vägen?

oj oj oj varför finns det ingen ork i min kropp? är helt slut, motivationen till allt är nere på botten.
Dagen har bestått av en fika med Ida och en massa förberedelser till min syster kalas och slutligen ett födelsedagskalas. Nu finns det inget kvar av mig men ska ge mig ut på en promenad snart.
Vet inte om det är en blandning av en massa människor som suger energi, oro, stress i skolan, hård träning och våren med tanke på allt som kommer innnan pollenet, typ hassel eller va det är eller gräspollen på nåt sätt.
Denna vecka blir det inte lika hård träning, känner att jag måste ta det lite lugnt ett tag så kroppen hinner med och ta skolan i första hand.

Tack & hej

Storstädning avklarad

Har storstädat hela min lägenhet, typ torkat lister, rör o under badkarlet. Känns så himla skönt och det luktar super gott. Hinner ju inte riktigt med sånt i veckan så skönt att bli av med det nu på helgen o slippa sparade det en vecka till!

Har ju även ägnat mig åt att lägga pärlplattor senaste tiden, i lite terapi arbete. Skönt att göra det om kvällarna, så man inte tänker på nåt annat förutom hur man ska lägga pärlorna.
Idag satte jag upp alla i köket på ena sidan av kylen..



Tack & hej

Tavelväggen

..är nästan klar nu. Återstår bara att hänga alla tavlor rakt.
Är riktigt nöjd med resultatet!

haha skrattar varje gång jag tittar på bilden. Ser nämligen inte ut som att tavlorna hänger snett när man kollar på väggen men det är ju ganska uppenbart att dem gör det.



Sen vill jag passa på o tipsa om en supersmart skohängare. 129 kr på Miq (mique). Får plats 18 par skor!
Man skrivar bara på färstena och sen hänger den över en dörr.



Tack & hej

Sovrumsfix

Håller på o städa lite och fastnade i sovrummet. Var tvungen att röja upp allt som låg på golvet o allat annat krafs som av nån konstig anledning hamnar i sovrummet?!
Gjorde ett litet försök till typ taksegel från taklampan = blev superfult. Men då kom jag på lite andra ideér men jag vet inte riktigt vad jag tycker.



O soffan jag la upp bild på igår har jag inte köpt. Men jag skulle gjort om jag hade haft plats för den!

Tack & hej

Orken är tillbaka..

..och mina projekt är åter i full gång. Efter engelskaredovisningen idag blev jag helt plötsligt 100 kg lättare, klumparna i magen försvann och min ork kom tillbaka. Firade med att köpa en kaka o burkcola.
Efter det tog jag en sväng till erikshjälpen och äntligen hittade jag stolarna till balkongen jag letat efter så länge. De skulle vara i plast, gärna vita, jätte nätta och allmänt små. Och där stod dem och bara tittade på mig så jag slog till.
Hittade även nån lustig krukanordning, var som en liten ribbstol med fyra krukor på. De monterade jag ner och målade om.
Har även målat klart min lilla bronskittel, super nöjd med resultatet!

FÖRE                   EFTER


FÖRE                   EFTER


När jag va på Erikshjälpen sprang jag på typ världens finaste träsoffa. Passar ju överallt! Om jag skulle haft mitt lilla dröm torp skulle den stått i hallen, eller köket eller möjligen i vardagsrummet.



Tack & hej

Trött på skiten

Så fruktansvärt trött på skolan och allt vad den innehåller. Tänk va skönt det vore med en lugn stund så vi kan få smälta det vi lärt oss. Nej redovisning fredag, måndag, tisdag och i morgon den engelska presentationen.
Skulle va så skönt att åka bort typ nu. Rymma någon vecka eller fem.

Tror jag skulle behöva nån "msn-kompis" som jag inte känner i verkligenheten, aldrig har träffat, vet knappt om det är en tjej eller kille och hur gamal den är. Skulle va så skönt så man kan ösa över allt skit o sen få en åsikt om hur man ska göra, eller nåt form av förslag från nån som inte vet vem jag är eller hur klassen är.

I morgon hoppas jag på ett gladare inlägg när engelskan är över för dagen. Ska inte plugga alls i morgonkväll.

Tack & hej

Vad jag ska säga på engelskan = klart

Idag bestämde jag mig för ett ämne jag ska prata om på engelskaredovisningen på onsdag. Lite sent att börja med det idag men lätt att skjuta upp engelskan när jag tycker det är så himla tråkigt.
Ämnet blir "the importance of a good promotion", tror det blir kanon. Eller?


Tack & Hej


Finaste sms:et på länge!

Känns så himla töntigt på nåt sätt att man kan bli så glad för ett fint sms. Är ju bara en liten text på sin telefon. Men jag blir glad av det och jag sparar dem, länge!

Fick ett superfint sms idag, av Sandra som går i min klass. Det löd enligt följande :
Jag är glad att jag lärde känna dig :)

Det känns så himla skönt, vet inte om det känns som en bekräftelse för mig själv, att det känns bra att folk vill lära känna mig eller om det är av någon annan orsak. Eller blev jag glad för att det var just från henne?

Idag har jag tillbringat min dag med min syster, lunch på paus som följdes av en röjning på hennes balkong av gammalt golv o annat skit. Sen blev det en tur till bolagret som hade 50 % på typ hela butiken pågrund av ågarbyte. Lite där föddes kanske ett ämne till min engelska presentation. Vilka skillnader finns det att jobba på ett privatägt företag vs. ett börsnoterat företag? Vad skiljer det åt?
Vet inte om det är nåt bra ämne men jag får se. Har lite smått panik över vad jag ska prata om.
Nu har jag iaf precis skivit klart det jag ska säga i morgondagens presentaion.

Känns som jag bara spyr ut tråkigheter på bloggen nu, allt skit med skolan. Men min motivation är nere på noll och jag måste skriva av det. Så det va skönt att få lite uppiggning av Sandra!

Tack & Hej



Hemmakväll

Ikväll blev det en kväll med mig själv och soffan. Brukar ofta få typ lite ångest när man sitter själv på fredag eller lördagskvällar. Men inte denna kväll inte. Fruktansvärt skönt och jag njuter av ensamheten och lugnet. Har nyss tryckt i mig lite tacos och till efterrätt avnjuter jag en pollypåse, den röda.
Hoppas ni har en bra kväll!

Tack & hej

Loppisrunda

Idag har jag varit på en ytterst liten loppisrunda. Först va jag i värmekyrkan där det fanns lite secondhand och emmasydda designkläder. Fanns faktiskt ganska mycket skojigt, hittade 3 saker och tror att alla kommer göra lika mycket succé. Favoriten är den blommiga..

Svart trasparant t-shirt. Lite spets framtill och spets över lite av ryggen. 50 kr.

Blommig "blus"som går att knäppa framtill. Tror den kommer blir riktigt rivig. 50 kr

Mintgrön jacka. Ganska kort i modellen. 40 kr.

Efter värmekyrkan tog jag mig en sväng till Prio1. Köpte en massa tavlor till min tavelvägg som nu snart är klar. Sprang även på lite kläder o det bästa av allt va att det va 50% på allt i hela butiken.

Svart oversize tröja. Blev superfin med strumpbyxor, uppvikta ärmar, ett skärp o smycken. 10 kr

Förgglad skjorta, såg riktigt ful ut på bild men jag tror på den ändå. 10 kr.

Ikväll blir jag hemma, känner mig supersliten så känns som jag är bra att bara vara hemma för mig själv. Har ju lite projekt att fullfölja med.

Tack & Hej