o där rullade nästa tenta in

och även den ble godkänd. UNDERBART!
Har inte fått någon omtenta sen jag började plugga lite ofattbart men fy fan va nöjd jag är.
Ska fira ordentligt i helgen!

Tack & hej

Vilken effektiv dag!

Oj vad jag har hunnit med saker idag, var kanske lite dumt att sitta på munken och dricka vin igår när jag visste att jag skulle upp tidigt men det gick bättre än jag trott att komma upp.
Började morgonen med att städa, diska och plocka. Sen kom Sandra och färgade mitt hår, blev super bra!
11.00 kom papsi och hämtade mig och vi åkte och köpte en ny tv till mig av Maria, fortsatte med att åka till mediamarkt, elgiganten, willys och öb. Känns som alla mina ärenden blev gjorda idag och det känns fantastiskt.
Innan "vi" började skruva oc fixa tog vi en lite sallad på paus, sen snabbt som attan kom gamla tv:n upp på väggen.
Ska kolla på film i sängen ikväll för att inviga tv:n.
Nu har jag precis lagat mat så nu inväntar jag bara solsidan.

Riktigt nöjd med dagen!

Tack & Hej

Jobb för hela slanten

Sitter på jobbet och väntar på att rusningen ska komma. Alla bord är bokade, fullsatt hela kvällen. Men tiden går ju lite snabbare när man har lite att göra.

Dagen har spenderats med min syster, först tog vi en riktigt långpromenad på 1,5 timme sen blev det en vända på stan i cirkus 3 timmar. Som vanligt när vi går på stan så handlar vi så mycket så vi knappt orkar bära hem det. För mig blev det en tröja (som jag kanske ska lämna tillbaka), gula muggar, massa fina ljus, lite böcker från bokrean, härfärg och nagellack. Känner mig nöjd med dagen!
Får se om jag svänger förbi syster ikväll efter jobbet och tar mig ett två glas vin.

Tack & hej

En till tenta godkänd

Åhå idag fick jag reda på att min tenta i Operativt Inköp är godkänd med god marginal. 5 poäng ifrån ett VG, på alla tentor har jag varit närmare ett vg än ett g. Så nästa gång ska jag tusan sätta den fullt ut! Men just nu är jag ändå väldigt stolt över mig själv. Jag har aldrig varit nån plugg tjej o jag har inget läshuvud heller, måste läsa saker både 5 & 6 gånger innan jag fattar det. Så jag är så himla nöjd att jag klarat alla tentorna på första försöket, då borde det vara så att jag verkligen vill bli inköpare så jag ser till att plugga röven av mig för att klara det.

Har jobbat ikväll och det va dö lugnt så kom hem vid 22, riktigt skönt.
I morgon blir det loppissväng, en sväng på stan och den blir det jobb hela kvällen lång. På söndag ska jag köpa en ny tv (begagnad från Maria) men den blir ju ny för mig :) Ska ha den gamla i sovrummet, men vet inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska ha den på väggen, vart iså fall.. Lurar på att möblera om lite.

Min fina hund som är som iställer för ett husdjur. Men finner inger bra ställe att ställa honom på. Känns så dumt att ställa honom på golvet. Jag borde uppgradera mig till en 3rums lägenhet så jag har plats för alla mina saker ;D

Natti Natti

Tack & Hej

LIA på kriminalvården

Jaaa, Maria och jag har precis kommit tillbaka efter ett möta med Hans på kriminalvården. Vi fick våran LIA "lärande i arbete" där. Känns fantastiskt skönt, roligt och känns lite som en utmaning för att vi är de första de tar emot av alla sökande genom åren.

Maria - Tack för kaffet
Hans - Ja du ingen fara, staten betalar!

Nu känns det som man är lite mer taggad på skolan igen för nu vet man vad man har att längta till så nu är det bara kämpa på ända fram till v.17!

Tack & hej

Min fina nya blogg

Nu har jag en ny superfin blogg. Känner mig supernöjd, ta tack så himla mycket min favorit Sanna, du är så himlas rackars duktig.
Ah men nu tänkte jag att jag skulle börja skirva lite mer, lite skojigare inlägg som det va tänk från början.

Men nu är jag supernervös för i morogon ska jag och Maria på möte angående våran LIA-plats. Men vi kommer ju äga så är mest nervös för va jag ska ha på mig, man måste ju uppfattas på rätt sätt och allt sånt. Blir en tidig morgon och en himla massa klädbyten skulle jag gissa på.

tack & hej

Ihärdig huvudvärk

Står inte ut längre, borde kanske inte klaga vet ju att vissa alltid har ont i huvudet o så. Meen nu har jag haft det konstant i 3 dagar (brukar högst högst högst ha det en gång i månaden annars) o jag är så jävla trött på det. Kan ju ens inte tänka klart. Mamma varnade mig att det kunde blir så när man börja nån diet men detta kom innan jag ens började.
I morgon ska jag iaf o åka hem till mamsi, krypa upp i hennes famn och känns mig som ett barn igen + att det blir kräftkalas med.

Godnatt

PS. I morgon ska jag sätta upp en arg lapp i trapphuset, inte okej att öva på sin pianoläxa till halv 12-12 på natten. Tar tacksamt emot förslag av vad lappen ska innehålla, vill gå på ganska hårt men vill ju inte hota nån :P D.S

Tack & hej

Dags att ta nya tag

Då var denna tentaperiod över, känns så underbart skönt! Hela 7 veckor till nästa tenta nu eller ja möjligt att det kanske blir nån omtenta men ändå.
I morgon är det ny kursstart, Taktiskt Inköp med en släng av marknadsanalys. Tror det kan va en intressant kurs, är väl den typ av inköp som jag vill hålla på med (tror jag).

Idag är även dagen jag tänkte börja äta lite från den berömda GI-metoden. Undantag gjorde redan i morse under tentan men nu efter lunch har jag varit duktig och tänker vara det hela veckan ut och nästa vecka!
Har köpt en till kjol för att ha som lite lockbete. Just nu kommer jag inte i den, måste nog minska 10 cm runt midjan innan den sitter som en smäck men det ska jag klara, inte så mycket mer med det.

Om det är nån som har lite förslag på goda gi-rätter får ni jätte gärna tipsa mig!

Godnatt

Tack & hej

Nu är det snart över

Snart är denna tentaperiod över, känns så himla skönt. Senaste veckan har man ju inte gjort så mycket mer än att sitta i skolan o plugga. Endast en tenta i morgon o sen är det tentafritt fram till fredag v.15. DYNGSKÖNT!

Va på netto idag o för de som känner mig vet de även om min barbapapafetisch..O de hade nån form av barbapapa vecka på netto så jossi va i paradiset. Ville så himla gärna köpa påslakanet men det fanns inte till dubbeltäcke, undra varför? ;D Men jag tog det lite lugnt och fundade loss på super söta muffinsformar! Men på intenet har jag sett jätte fina krukor o är det nån som vet vart dessa finns att köpa?



Håll tummarna för mig i morgon!

Tack & hej

Tenta om 10 timmar och 40 minuter

Nu börjar det dra ihop sig och jag ska sova. Tråkig blogg på sista tiden, i know. Meen det blir det ändring på på måndag eftermiddag när tenta nr.2 är skirven.

Natt

Tack & hej

Hej tentaplugg

Åh jag bara läser och läser, frågan är om jag får inte så himla mycket mer i huvudet.
Tenta fredag & måndag i ämnen som man mer än gärna blandar ihop.
Buhu men vi får se hur det går :)

Tack & hej

Va hände?

Vad hände med min garderob? Jag gjorde en liten inventering i helgen och inte så konstigt att jag tycker att jag inte har några kläder. Har ju tusan inga baskläder, bara en massa fägglada tröjor o koftor..
Under nästa månad borde jag investera i en massa "tråkiga" kläder.


Loppisfynd

Har hittat en ny liten loppisfavorit, tror den kan bli tjusig till våren. Såg dock att sömen under armen är spruckigt men lite fix så är den som ny!

55 kr,som hittat!

Sen har jag en liten lustig fetisch som är små trägrubbar, tycker det ser så himla trevligt ut att ställa ut lite överallt i sitt hem. Just nu har jag alla står i sovrummet, men hoppas på att hitta fler så småningom.
O det bästa av allt är att ingen annan vill ha dem så de är superbilliga, 5 kr/st




Tack & hej


Min nya favorit..

Om ni inte testat så gör det, ögonaböj!

Världens bästa jobb

Kommer till jobbet, allt innan kl 19.00 var avbokat. Så nu sitter jag här, facebookar lite, bloggar lite, spelar lite spel.
Gött! Älskar att tjäna pengar på ett lätt sätt!

Idag på posten kom även 2 energidrycker, hade helt glömt att jag ens tävlat så det va roligt. Älskar att få paket på posten.

Tack & hej

Luktar gott från mitt kök

Även idag slår jag till på en storslagen matlagning.
Fisk i ugn men en sås av yogurt, vitlök och citron, ungsgrillade tomater med purjolök, boccoli och blomkål och till sist lite potatis. Nu låter det som jag ska äta upp allt jag äger och har, och det tänker jag göra med!
För sen ska jag träna minsann.

Det glada humöret håller i sig även idag, tjohooo

Tack & hej

Är för glad för att kunna somna

..och det är inte varje dag, så jag tar tillvara på tiden, ligger i sängen o ler.

Nu är ja säker, nu kör jag!

Har en period gått och lurat på vad jag egentligen håller på med. Varför tar jag inte bara mitt pick o pack och flyttar någonstan, någonstan till ett annat land. Startar ett nytt liv.
Istället sitter jag här i min lägenhet och utbildar mig, kommer ha en titel på mitt liv när jag är 23 år. Är det en titel jag kommer vilja ha? Josefin Pentner, Inköpare.
Men idag fick jag svar på alla mina funderingar, undringar och frågor. Ja, jag vill bli inköpare och så är det.
Hade en "inköpsdag" idag där man fick träffa personer från olika företag och det var en riktigt givande dag. Kände att jag hade massa frågor, hann inte ställa alla men fick svar på de flesta iaf.
Så nu är bara frågan, inköpare el. offentlig upphandlare? Båda verkar så roligt, tur att jag inte måste välja fören om ett halvår. Har många nätter att sova på saken.

Precis denna dag behövde komma just idag!

Tack & hej

urk!

Idag var jag och tränade (dansade) lite afrodans. Under passet ska man helst va barfota eller ha en liten stumpa på sig. Jag har lite fobi för fötter eller egentligen för tånaglar, tycker det på nåt sätt är fruktansvärt äkligt. Speiellt om de är långa. Men jag sitter och väntar på passet och får du syn på en tjej fötter och urk säger jag bara, blev helt avslagen så kunde knappt koncentrera mig på träningen. Men varför ska man kolla när man vet att man blir äcklad av det? Men aja jag genomförde passet iaf!

Väl hemma så blev det lite matlagning, förstår inte riktigt vart jag finner inpirationen att laga mat i mitt pyttelilla krypin till kök. Men idag bjöds det på rotfrukter i ugn med fläskfile på en bädd av tomat och pujolök och lite beasås till det. Till efterrätt bjöds det på nybakade chokladmuffins. Gött!

I helgen var jag ju på loppisrunda med Maria, hittade en massa fynd så de kommer nog upp under morgondagen. Men det där med att ta på mig kläderna och sen ta kort är inte riktigt mig bit av kaka, men jag ska nog komma på nåt fyndigt.

Natti natti

tack & hej

Änglagård

Något bakis idag men mest så har jag faktiskt varit trött och seg.
Mystisk kväll igår och lite avslagen stämning på trappan, inte så karate som jag tänkt mig..

Dagen har spenderats i sängen, hemma hos mamma & pappa och sedan i biosalongen. Var och såg änglagård, men lite sådär kändes filmen. Nu har jag ju inte sett de andra så jag hängde väl inte riktigt med hela tiden men va så himla typisk svensk film.

Plugg inför tentor är det som väntar och jag känner mig inte ett dugg upphetsad över det men jag ska nog lyckas knåpa ihop nåt på tentorna ändå.
Grannan över på sin pianoläxa i vanlig ordning, funderar starkt på att sätta upp en lapp i trapphuset i morgon, jag vet att det är varning på att man är en surkärring men att spela vid 23 (o han har gjort det sen jag kom hem) är inte riktigt okej tycker jag.

Tack & hej

Äntligen fredag

Äntligen är veckan över, iaf det jobbiga med veckan. Var riktigt jäkla trött under föreläsningen idag.
Kvällen spenderas ensam med mat, chips, dip och lite godis. Meeeen jag har faktiskt tränat idag så det är jag värd!

Hoppas på lite festligheter under morgondagen och en loppisrunda med Maria!

Tack & hej

Jag har världens bästa vän!

För er som inte visste det så är det jag som har världens bästa vän. Känns som senaste tiden har jag bara matat på om mina problem och bra gnällt, gnällt och gnällt lite till. Men hon är den bästaste man kan tänka sig. Hon sitter där i andra änden av telefonen och lyssnar, tar mitt parti, vill döda dem som jag är arg på, håller med mig, ger mig förslag på vad jag skulle kunna göra, fnittrar, ger mig beröm. Hon skickar små lappar, små paket som gör mig glad ända in i hela magen. Borde ha en dag varje vecka (minst) där jag bara ägnar mig åt Sanni. O jag hoppas att jag snart kan åka ner och hälsa på eller att hon kommer hem.
Idag fick jag ett fint hjärta och ett sagoband med Sune (jag älskar sagoband)

Kärlek!

Natti Natti

Tack & hej

Nu är det gjort och kommer aldrig mer tillbaka

Nu är äntligen engelskapresentationen gjord och det kändes skit, men va tusan den är gjord och det var en obligatorisk uppgift så nu kan jag lägga den bakom mig. Alltid nåt!

Ikväll blir det jobb, men känns ganska skönt att jobba just ikväll faktiskt. Sitta i min lilla hörna och fundera över viktiga saker.
I morgon vill jag pierca mig så ska ringa idag och fråga om det och den blir det ikea med Maria, supertrevligt!

Tack & hej

Nervös inför mogondagen

I morgon är en riktig blöööö dag. Ska ha engelska presentation vilket är bland det värsta jag vet i livet. Tror jag är för dåligt förberedd med men det är ju mitt fel men det går bara inte.
Men idag satt jag med telefonen i handen och skulle ringa ett ganska (vad jag anser) viktigt samtal, och gråten va högt uppe i halsen och handen bara skakade, jag klarade verkligen inte av det. Och efter det kändes det som engelskan gick bättre, för det fans en sak idag som jag fasade mer för.

Men nu ska jag försöka ta tjuren vid hornen

Tack & hej