Loppis loppis

Va hände? Jag gick inte på röda korset och bara shoppade loss. VAr visserligen 50 % på alla redan väldigt billiga priser så kunde inte motstå.
Lite bilder på mina fina fynd kommer dyka upp under kvällen!

Har snabbfikat med syster Sandra idag med. Hon ska stå o sälja egendesignade kläder på NKPG-style den 10 december och frågade om jag ville göra sällskap. Den ypperliga idén om att jag med ska sälja lite kläder uppkom därefter.
Kom dit o handla av oss!

Tack & hej

Slutspurt

Åh det känns verkligen att det är slutspurten i skolan. Det är massor att göra och framförallt en massa engelska grejer som skall göras. I morgon är det presentation, hoppas på det bästa!

Verkar även åkt på nån rent ruskig öroninflamtion, fast bara på ena örat, kan det vara så? Jag funderar annars på att jag typ ströckt mig i nacken, så att det går upp i örat..har nämligen bara ont på ena sidan av halsen med. Super lurigt.

Helgen verkar som den blir lugn iaf om mitt öra inte blit bättre, annars blir det utgång med Petra minsann.

Tack & hej

Lättad

Sådär ja, examensarbetet är inskickat. Känns skönt att slippa "skiten" ett tag. Har ju en opponering på ett annat arbete och redovisning kvar innan det är helt i mål men känns ändå skönt. Är ju av med den tyngsta biten.
Så nu har jag börjat ladda om, har klarat av att äta med. Så himla mycket mer energi man får då! Typ kissie borde ha noll energi?
Tanken slog mig även, nu såhär när jag är glad om jag ändå skulle köra på o söka till IQ klubben Mensa. Tror jag skulle passa där..dock trodde jag det var ett test på intrnet som man gjorde, men man var tvungen att skriva upp i en sal. Fanns elva platser kvar i Norrköping..kankse ska anmäla mig ändå.

I morgon blir det loppis!

Tack & hej


Tydligen slut som artist

Har känns mig så himla hängig o grinig på sista tiden, egentligen de senaste tre veckorna. Vet inte varför, men antar att det är för att det är lite mycket just nu. Mycket med skolan o mycket med allt annat med. Saknar mina riktiga vänner med som befinner sig i andra städer. Jag förstår att jag inte kan gå runt att tjura när jag inte säger vad det är, 1. jag vet inte vad det är, 2 vill inte prata med folk som inte bryr sig. Jag är inte sån som helt plötsligt slänger ur mig, hej jag mår dåligt. Måste va nån som frågar, visar att den bryr sig. O dessa personer är aldeles för långt borta från mig nu.
Idag har jag iaf lyckas klänna i mig en clementin, pomme o en halv hamburgare. Mer än jag fått i mig på länge. Jag vill äta, jag är skithungrig men det bara går inte. Det bara växer i munnen. Hoppas det blir bättre snart, tar ganska mycket extra av min energi o inte få i mig nån energi.

Längtar till helgen, både Sanna & Åsa kommer hem. Det blir fina grejer då och förhoppningsvis kommer jag vara mycket mer på hugget då och mer på hugget efter helgen. Vi ska passa på att infinna oss på hela människan kl 10.00 på lördag för då har de 8-års jubelium, o då kostar allt 8 kr! Fynda, fynda!

På fredag är den stora dagen som jag längtat till så länge, dagen då examensarbetet skall in, dagen då det känns som det verkligen börjar närma sig slutet på min utbildning. Jag längtar inte längre till den dagen. Känner mig inte nöjd med arbetet, såhär i efterhand skulle vi kunna gjort så sjukt mycket bättre. Nu är det försent, egentligen inte mycket att gnälla över men jag gillar inte känslan av att lämna in någonting som jag inte är nöjd över, nåt som jag inte känner mig stolt över att ha mitt namn på. Jag hoppas det känns bättre efter vi lämnat in det!

Grinigt inlägg som vanligt, men ni får stå ut med det. Förhoppningsvis bara ett pyttelitet tag till.

Tack & hej

Aldrig mer ouzo

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen, jag skall aldrig mer förtära en ända droppe Ouzo!

Planering inför helgen


- Behövs en fylla tror jag, lagom mängd 
- jaaaaaa, lördag lördag lördag. O vill ingen annan så kan vi sänka en bib o sitta o fnittra  
- haha deal!
- Tummen upp på det
- men bara om du slår till mig hårt ifall jag får för mig att vi ska hångla, okej?  
- haha deal
- Tummen upp på det

Det är bra att göra upp reglerna innan!

Tack & hej