klädångest

Åh vet inte vad jag ska ha på mig i morgon på mitt möte. Jag vet att allt inte hänger på hur man klär sig men jag vill ju se lite respektabel (är det ett ord?) ut. Just nu ligger hela garderoben utdragen  sovrummet. Måste nog testa lite till tror jag.

tack & hej

Tisdag

Hmm verkar som jag tappat mitt bloggande helt och hållet. Lite trist.
Det är rätt så mycket i skolan och annat som händer just nu så hinner helt enkelt inte, inte kul o bara ah en blogg som handlar om skolan och annat blööigt.
Meen jag ska försöka härda ut. På torsda ska Alex och jag ut på äventyr, hoppas jag har nåt kul o skriva efter det!

Tack & hej

Nu är vi igång, på riktigt

Idah har vi haft vår första betygsgrundande moment för hösten. Vad mycket mer påtagligt det känns att skolan är igång, nu är det på riktigt igen.
Vi har en engelskapresentation, jag och Maria, tyckte det gick okej för mig. Jag är nöjd med min presentation med hänsyn till hur svårt jag har för språket. Känns gött.
Har riktigt firat och unnat mig en cola till maten ikväll.

I morgon stundar en kick-off med de nya ettorna. Ska bli kul. Jag hoppas det blir kul. Jag hoppas att klassen kan släppa loss lite, bjuda lite på sig själva. Släppa alla krav för en kväll. Prata om nåt annat än skolan. Släppa egoisten i dem.

Tack & Hej

Lägenhetssparande

Nu var jag igång, har öppnat ett framtidskonto som det så fint heter. Jag ska nämligen börja lägenhetsspara. Nu när jag pluggar vet jag ju att jag inte kommer lägga undan så mycket men det känns skönt att ha ett konto o bara komma igång med det.
Tror ju att jag skulle vilja köpa mig en lägenhet om 1-2 år.

Tack & hej

buhu

Är för arg för att blogga om helgens trevligheter.

RIP min fina telefon <3

Go'fika

Hemma efter min tripp till Köpenhamn, Ida och Danmark nu. Har haft en toppenhelg. Skiver mer om den i morgon.

Avrundar helgen med en riktig go'fika som består av ölkorv, morot, dip och minestonesoppa. Fräsch blandning!

Tack & hej