Kommer ni ihåg väskan?

..som jag hittade ute på gården. Den ligger nu uppe på tradera, la upp den i söndagskväll för 50 kr och fick bud efter 20 minuter. Nu är den redan uppe i 180 kr och då har det bara gått ca 2 dygn.
Jag va lite vågad och la upp den för en liten summa för att jag tycker det är kul när priset sticker iväg under budningen, plus att det förmodligen då kommer hamna på kategorin "populära auktioner" och kankse på första sidan på tradera. Mycket bra!



Tack & hej

Mitt bästa fynd

Idag hände en så märklig sak. Eller det kändes märkligt för mig eftersom jag aldrig brukar ha turen på min sida direkt. Jag skulle gå ut och slänga sopporna och då mellan kärlen man slänger i står en väska med lite spånskivor och annat skit i. Jag har sett förr att folk kan ställa saker där som är "för fina" för att kasta och nån annan kanske vill ha dem. Så idag var det jag som var en riktig tattare och tog med mig väskan hem, var några andra på granngården som plockade spånskivorna.
Väskan är inte till mig, utan såklart till tradera. Helt sjukt att den bara stod där, räknar med att få 300-400 kr för den. Den är rätt stor, som en kappsäck!



Jag har även för länge sedan kommit över en leopardväska på loppis. Jag vet att den är äkta skinn, men jag vet inte om det är äkta leopard, fast jag upplever att den känns väldigt äkta. Jag har nu slängt iväg lite mail för eventuell värdering på den. Tänk om den är värd några hundra, jag köpte den för 22 kr.



Tack & hej



Piercings i största allmänhet

Jag sitter och kikar på lite fakta om olika peircings, typ bilder på infekterade saker och en massa annat äckligt. Tanken slår lite varje gång "vad tänker folk med?". Visst att jag har fått några kommentarer om den jag har under läppen, men det är verkligen ingenting mot vad andra har.






Ja ni förstår temat, sjukt vad folk kan utsätta sig för. Just den sista när man har som en korsett antningen som på bilen eller på ryggen måste göra fruktansvärt ont. Det måste ju bli som en tryck på perrcingen hela tiden eftersom man snörar åt. Usch får typ ryningsar så fort jag kollar på bilden, ändå kan jag inte sluta titta.

Nu blir det snart hem och äta lite hos mamsi och papsi.

Tack & hej

Lördagsshopping

Idag har jag haft en riktig slödag, sovmorgon och soffdeg. Antar att jag är värd det. Var faktiskt sugen på en riktig långpromenad men det både snöar och blåser.
Hgr tagit mig en sväng på stan, som jag nästan alltid gör på lördagar. Idag hittade jag faktiskt ett par skor på Monki. Superlängesen jag handlade där känns det som, så det var riktigt kul. En färgklick!



Tack & hej

Simmat

Idag efter jobbet packade jag väskan med badkläder och begav mig till badhuset.
Simmade hela 1 km, jag känner reda hur träningsvärken kommer smygande i mage och armar. Kommer bli en härlig lördag eftersom det för mig alltid är värst två dagar efteråt.
Känns super skönt att komma igång lite. I morgon är det dags för pw/löp runt promenaderna, får nog ta det lite i intervaller, tror nämligen inte jag orkar löpa runt.

I morgon är det lunch med klassen. Känns rätt ångestladdat men det blir nog bra. Förstår egentligen ens inte varför jag anmälde mitt intresse..anledning till att få ledig dag kanske?
Det kanske blir jätte trevligt, vem vet!

Tack & hej

Helg!

Äntligen är helgen här, inte för det varit så hård arbetsvecka för mig men ändå. Alltid skönt med helg!
Ikväll ska jag hämta bilen i sörpan och passar på att äta lite middag hos mamma & pappa. Jag är alltid så trött på fredag (som alla andra?) så det känns skönt att ta det lugnt.
I morgon blir det loppisrunda samt en tripp till Linköping för att träffa Petra & Frida. Blir en flådig 3-rätters och möjligen en utgång på det. Ser fram emot morgondagen.

Jag fick svar från ett företag jag sökt jobb på, som inköpare (såklart). Jag hade gått vidare i första gallringen, kan tänka mig att de där gallrade bort de som egentligen inte har någon behörighet att söka. Känns jäkligt kul ändå! De skrev att de skulle höra av sig igen när de gått vidare i rekryteringsprocessen, så hör de inte av sig i veckan så tänkte jag ringa torsdag eller fredag!

Nu, soooola!

Tack & hej

Jaaa

Världens bästa svenska humorserie börjar 20 februari. Jag syftar såklart på KARATEFYLLA.
Kan knappt hålla mig tills det första avsnittet!

Tack & hej

Hemma idag med

Det blev ingen jobb idag heller. Febern är borta, urinvägsinfektionen är bättre men inte bra så egentligen mår jag inte superdåligt men jag kände att det var bäst att stanna hemma en dag till för att vila upp mig lite så jag kan gå all in i morgon. Idag ska jag till o med försöka ta mig utanför lägenheten.
Jag är så himla rastlös, det är ju det västa med att gå hemma när man inte är så sjuk så man bara ligger i sängen. Laddade ner en film igår så ska se den tänka jag.

Jag sökte lite jobb igår med. Sökte ett inköpsjobb på ett företag som jag var på kvartalsmöte med förra veckan. Känns lite konstigt att söka sig till sånna företag man har besökt med det företaget man är på på. Men va tusan, man måste ju ta för sig lite. Det skulle vara kul att komma på intervju till just det företaget, så vi får se vad som händer. Sista ansökningsdagen var på söndag så antar att de väntar med att kalla in till intervjuer tills nästa vecka. Det var start enligt överenskommelse, vilket passar mig ypperligt eftersom jag har lite kvar och inte kan börja fören i April. Spännande!

Tack & Hej

Sjuk

Är hemma idag, känner mig inte alls i form. Feber, aningen halsont, lite små körkyld och för att toppa det så har jag urinvägsinfektion. Ringde till läkaren i morse men de tyckte inte det var någonting att få pencillin för fören det hade blivit lite värre. Känns som att turen inte riktigt är på min sida just nu. Men från och med nu känns det som att det bara kan bli bättre, o det är ju tur det!

Tack & hej

Lördag

Helg helg helg, underbara helg. Tog mig en rejäl sovmorgon (tydligen så glömde jag ställa klockan) idag, det va skönt. Upp, pigg som en tupp la jag benen på ryggen och tog en förmiddagspromenad runt på lite loppisar. Hittade inget, eller skulle inte ha nåt men ibland kan det ju vara skoj att kolla lite. Tog även en sväng på stan eftersom min deo var typ slut igår, jag var på kast humör så jag slängde den. Så i morse när jag vakna fanns det ingen deo = svett jossi? Så var tvungen att köpa en ny.

Nu blir det plugg, den underbara kursen corporate social responisility ska jag hugga in på nu. Känns såhär i efterhand att jag tagit mig ganska mycket vatten över huvudet. Första inlämningsuppgiften ska vara inne i morgon och jag har knappt öppnat boken än, så nu blir det plugg kan man säga. Skulle det vara så att jag inte orkar med den så är det ju bara hoppa av och läsa kursen i höst istället. Jag gör mitt bästa för dagen så får jag se hur långt det räcker!

Tack & hej

Överdrivet misstänksam?

Jag sitter inne och spanar lite på boende i Stockholm. Jag ska ju inte direkt flytta nu men kan va bra att kolla runt lite, så man vet vilka priser jag har att vänta mig om jag skulle flytta. Hittade denna annons:

Månadshyra: 2 950:- Antal rum: 1,5 Sundbyberg: Visa var
Bostadsform: Hyresrätt Boyta: 45 m² Gatuadress: Central
Typ: Lägenheter, Uthyres
Lägenheten är 45 kvm vill dela med en tjej. obs endast tjej.
Jag är 38 år kille är sällan hemma då jag jobbar Mycket och reser. Vill att du tar hand om städ och tvätt. Därav låg hyra, annars är hyran 3900 kr. Lägenheten är 3 min fr t bana och pendel. Mycket centralt.

Känns den inte lite konstig? Jag skulle då inte vilja flytta in. Undra om han tänker att jag ska tvätta hans tvätt med?

Tack & hej

Otursdagen

Vad ska man säga, otur eller har jag blivit en slarvmaja?
Idag när jag satt mig på bussen till jobbet kom jag på att jag glömt nyckeln till skåpet där jag har min dator inlåst. Jag skulle ha möte 8.15 så jag tänkte att jag går inte av utan nån måste ju ha nån universal nyckel till allas skåp. Så var det inte och mötet var inställt. Så jag kom till jobbet, åkte hem en halvtimma senare, sprang hem och hämtade nyckeln, sprang tillbaka till bussen. Bussen kom aldrig, tusan tänkte jag. Tog ett tag innan jag kopplade att bussarna efter halv 9 tydligen inte gick från Söder Tull längre utan endast från Resecentrum. Så jag tog mig ner med andan i halsen, precis när jag typ kunde ta på bussen så åker den. Jahopp, då var det bara slå sig ner på resecentrum och vänta en timme till nästa buss. Så allt som allt tog det två och en halv timme att hämta nyckeln, ska då aldrig mer glömma den!

Idag har jag avnjutit en chokladpudding till middag, den liksom ingår i min soppdiet, smart va? Känns så himla festligt!



Tack & hej