Vår!

Nu mina vänner är det vår, har varit ute och cyklat precis och det var en riktigt exotisk värme ute.
Sjukt hur mycket mer energ jag får när det är ljust när jag kommer hem om eftermiddagarna. Dock känner jag mig lite pollentrött, eller så är jag bara lite ovan med omställningen från evigt mörker i sex månader till en massa solljus.

I helgen kommer stora-stora-stora syster (hon blir nämligen snart 25, därför är hon så stor) och i ska  i vanlig ording stå på NKPG-style tillsammans med Frida och Erika. Kom och köp! Tror det kommer bli riktigt bra.

Tack & hej

Onsdag

I morgon åker jag till London, så himla nice ska det bli! Ska shoppa massa fint, hoppas mest på att hitta nån fin vårjacka. Jag måste även få gnälla lite, eller mer så himla typiskt att det händer mig.

Denna Londonresa har varit bestämd i nån månad..igår när jag satt i bilen så var det en tävling på East Fm där man kunde vinna biljetter till Beer Expo i Linköping tills på lördag. Jag visste ju att jag inte kunde gå men jag kunde svaret på frågan och tänke "hur ofta brukar jag vinna". Så jag skickar in, och vinner biljetter. De ringer, jag svarar inte för hade inte telefonen med mig. Nu skrev de på Facebook att jag vunnit o så är jag otacksam o tackar nej o de har redan skickat in det så jag kan inte ge biljetterna till nån annan. Känner mig oförskämd och otacksam. Fast jag vet att det inte är hela världen, men så jäkla typiskt när jag vinner nåt för en gång skull.

Den andra typiska grejen är att jag missar en prisförhandling med en av leverantörerna jag har kontakt med på jobbet. Ända sen jag började min praktik har jag frågat om att få vara med på en ren prisförhandling o självklart så är den när jag är borta. Jag hoppas verkligen det dyker upp nån mer chans under tiden jag har min praktik där..tiden börjar dock springa iväg.

Var tvungen att berätta om min missär, alltid skönt att skriva ner det för då känns mina "problem" rätt så små och patetiska. Nu ska jag packa klart inför avresa i morgon!

Tack & hej

Dop

Åh idag kom en inbjudan till ett dop. Det kommer bli mitt första dop som jag går på. Mycket spännande! Kan tänka mig att det inte är allt för långt kvar tills man kommer börja gå på lite dop och annat kul när alla kompisar börjar få barn, så nu är ju ett yppeligt tillfälle att öva.

I morgon väntar också en spännande dag, får se hur det går!

Tack & hej

Helg

Äntligen är det helg igen, underbart skönt. Veckan har gått sjukt fort, känns verkligen att det börjar närma sig slutet nu! Underbart och läskigt på samma gång.
Sanna är hemma i helgen så ska träffa henne på lörda eftermiddag/kväll, längtar som en gnu tills i morgon. Blir en lugn kväll, vilket ska bli mycket skönt.

Ikväll sitter jag hemma och är så nära död man kan vara. Är helt slut! Har varit och solat så nu blir det nog att lägga upp lite traderasuktioner.

Tack & hej