Traderarace

Håller på o lägga upp lite auktioner på tradera nu, skor o lite kläder. Ingen superrensing men kolla gärna in sakerna om ni har tid & lust!

http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=1254712

Tack & hej


Wihooo!

Nu har min kusin blivit mamma, massa grattis till henne. Anton ska han minsann heta, känns nästan som att jag har fått en lillebror. Har ju faktistk fått en fast bara på lossas! Läntar tills de kommer hem o mår bra allasammans.
Tror jag kankse ska unna mig att köpa en liten present till dem.

Tack & hej

En ny sko till min klackhylla

Nu äntligen har mitt paket från nelly kommit som innehöll ett par trosor, ett linne (som ska lämnas tillbaka) och ett par skor. Beställe mest för skornas skull men är ju så lätt att det slinker med lite annat.
Dessa godingar blev det, är så nöjd så de är värda en stor bild!Hur jag ska kunna gå i dem är nästa problem, 15 cm klack, 3,5 cm platå men tror de kan bli ganska riviga i höst!

Tack & Hej

Bye Bye Sweden om 3 dagar

Yes på torsdag lämnar jag Sverige för att besöka grannlandet Danmark och såklart Ida. Kommer bli riktigt skönt, har sett fram emot detta ett bra tag nu.
Veckan är inte dyngjobbig fram till dess men det finns såklart saker att göra!
Jag har hört talas om att Nordens största loppmarknad ska ligga i Danmark så den skulle jag vekrligen vilja besöka, hoppas att Ida är på den iden med.

Sitter nu o försöker få lite ideer till vårt examensarbete, har hittat några skarpa ämnen så får prata med de andra i gruppen med.
Nu blir det att sätta igång lite med engelskapresentation o sen blir det kommunikationslektion i eftermiddag.

Tack & hej

Ajjebjörn

Nu är det helg! Det ska bli underbart skönt. Idag blir det lugnt, har varit på stan en snabbsväng, plockat lite hemma och nu funderar jag på vad jag ska äta ikväll. Inte så hungrig men borde äta nåt. Unnade mig även att sätta in 100 riksdaler på king.com vilket jag inte gjort på typ 2 år o det gav utdelning direkt, gött! Så nu ska jag inte spela mer ikväll för då finns det risk för att jag förstör lyckan.

I morgon blir det loppis med Petra & Frida, jag ska inte sälja nåt men de har nästan ett helt bohag att sälja. KOM O KÖP! På kvällen får vi se vad det bjuder på, jag är sugen på fest men verkar va själv om det så kankse blir en hemma kväll..kankse i sommarstugan. Får se vad dagen bjuder på.
Lurar lite på om jag ska köra ett tradera-race ikväll med, skönt o bli av med skiten..

Tack & Hej

Snart gör jag slut med Eon

I morgon smäller det, min sista dag på Eon. Det har varit en bra arbetsplats. Arbetsuppgiften kunde kankse varit mer varierande men man kan ju inte kräva allt. Har skrivit upp mig på timmar till hösten om de vill ha mig, får se om jag hinner med nåt jobb i höst.

Idag blev det snabbshopping efter jobbet, ett nagellack som jag beställt hade kommit så hämtade ut det. Det är ett sånt som man ska få 30 % längre naglar av på 5 dagar. Tror jag ska ta lite kort så jag kan följa mitt resultat. Sen tog jag ens väng på skopunkten och köpte 3 par skor som jag tittat på ett tag så det kändes skönt.

Sjukt äcklig värme ute idag btw, himla svettigt.

Tack & hej

Hektiska hösten närmar sig

Sådär ja, nu var skolan igång igen med allt vad det innebär. Idag var första hela dagen vilket innebär 6 timmar förläsning med inköpprofessorn Svante. Blir riktigt matigt o härligt i hjärnan. Kändes att man inte gått i skolan på ett tag. Jobba är ju jobbigt på ett annat sätt..
Men annars känns det väl lite som hej hej hösten, hejdå livet. Kommer bo i skolan, i skolbäckerna eller någon annanstans som har med skolan att göra. Kommer nog bli både kul o jäkligt tufft.
Är laddad som en nu inför examensarbetet, vill att det ska bli riktigt skarpt. Skall vara nåt jag med nöje redovisar och jag är säker på att det kommer bli det med.

Nu ska jag snart runda av kvällen med ett bad, ett lyxbad inklusive hårtvätt. Känn på den ni!

Tack & Hej

Pysseldag

Äntligen har jag haft tid för mitt hem. Få plocka lite, dammsuga lite o bara städa utan att det blir panikstädning. Det är faktiskt skönt att få göra det ibland. Har hunnit med stokok och handling med! Blir så mycket skönare att vakna o se att ens hem är lite fint för en gång skull.

Igår var det utgång med Petra i linköping o det va nice minsann. Sjukt mycket folk ute och varmt var det, men vi dansade för glatta livet ändå.
Nu väntar ett bad, o sen blir det sängen!

Natti

Tack & hej

Måndag

En ny vecka är startad. Känns skönt men läskigt. Skolan närmar sig med stormsteg, är jag redo? ca 18 veckor kvar av plugg, 18 veckor praktik = Josefin Pentner, Kvalificerad Inköpare. Känns läskigt. Tänk om man inte får jobb, tänk om, tänk om en massa saker. Men klart allt kommer lösa sig. Just nu är jag sugen på att jobba nåt år efter skolan o sen dra iväg någonstans. Testa på nåt annat liv.

För övrigt fruktansvärt seg måndag. Kunde knappt hålla mig vaken. Skulle jag inte haft Sanna & Sandra på jobbet skulle jag förmodligen somnat på nån toalett någonstans.
Ikväll blir det hem till mamma o pappa. Lite teknikkväll skulle jag kunna ana att det blir.
Mål med kvällen: Somna innan kl 21.00!

Tack & Hej

Ajjemänsan


Sjukt!

Sjukt dålig på att uppdatera bloggen och sjukt kul kväll igår. Många bilder togs, så kommer upp här så småning om.
Igår va det lite party på kvällen, satt i folkparken o där va det fest kan man säga. Jag hade nog mest tänkt en liten mysdrick kväll även om det röck (finns det ett ord som heter så?) lite i dansnerven. Men vi drack på och fnittrade. Sen skulle vi gå ner till djungelklubben, tror där nånstans att alla blev ganska glada i hatten. Tog nog 1,5 timme för oss att gå ungefär 500 m. Åsa skulle göra en plankning på staketet in till en kyrkogård och tippar över på kyrkogården. Fint! Kul hade vi!

Idag bjuds det på en hel del aktiviteter. Ska förbi Sandra en sväng, se så att hon lever och snacka lite skit. Behöver lite råd. Sen blir det fooooood med Åsa & Krippe i sörpan o sen förhoppningsvis lite kusin gravid mys hos Caroline. Möhö..kanske borde sova lite nu insåg jag..

Tack & Hej

Turen är inte riktigt på min sida

Jahopp, känns som det blir allt glesare här mellan uppdateringarna. Men nu är jag ledig i hela 4 dagar (längsta sen i jul) så nu kanske jag får lite lust och ork tillbaka.
Igår blev min telefon stulen när jag satt på bussen (sovandes). Som tur va, om man nu ska se nåt positvit med detta så var det att min nya telefon är inlämnad på service så hade en gammal skit telefon. Så telefonen gör absolut ingenting men simkort och minneskort känns lite små surt. Hoppas att jag åter är kontaktbar på fredag! Men så himla mycket man använder telefonen utan att tänka på det..bara som att sätta ett alarm.
Men sannipanni kom med frukost i morse så jag kom upp, annars hade jag nog mest legat kvar i sängen hela dagen.
Efter jobbet bar det av mot lite loppisar med Sanna & Åsa, även där va turen inte på vår sida riktigt. Alla var super taggade för fynd men vi gic därifrån nästan tomhänta.

I morgon blir det sol & bad, tvättstugan, kanske nån systund och vila! Underbart skönt ska det bli.

Tack & hej