Vart tog tiden vägen?

Vi slutade endast 30minuter senare än vanligt men ändå så har dagen/kvällen gått så himla snabbt. Lurigt!

Annars helt ok dag idag, elektronisk affärskommunikation hela dagen men ändå.
Sanna berättade den glada nyheten att hon förmodligen kommer komma hem till helgen och va kvar nästan en vacka, hoppas hoppas hoppas på det!

Har inte hänt så super mycket idag så har inte så mycket att dela med mig av..
Nu blir det att laga mat (fast jag inte brukar äta efter 19) och sen är det bara slänga sig på engelskaläxan.

Tack & Hej

Riktigt rolig kväll igår

Som jag skrev igår så skulle jag till trappan igår, var årets vinterkravall där.
Vi började förförfesta hemma hos mig innan vi begav oss till DK som är ett studentboende och sedan vidare till trappan. Lång kö som sate för att komma in, men det va det värt!
Så himla mycket roligare att gå till trappan än typ puls där folk är ute efter att bråka eller nåt annat ovärt. Men på trappan är det alltid lika trevlig stämning! Lyckad kväll helt enkelt!

Har lurat lite på att pierca mig igen, måste få känna den enorma adrenalinkicken jag får av att göra det och det var ett tag sen jag kände på den. Så förmodligen blir det nästa vecka, spännande!
Lutar åt att det blir en såkallad smiley.

Tycker det ser trevligt ut!

Natti Natti

Tack & hej


Delmål 1 uppfyllt!

Oj oj oj här händer det grejer. Jag köpte en kjol på tradera 1-2 veckor innan jul som va på tok för liten. Men i morse fick jag för mig att jag skulle testa den. Jag fick på mig den! Känns underbart, nu vet jag att träningen ger lite. Visst den satt tight men jag kunde ju knäppa den hela vägen upp.

Ikvällen jag väntat på är äntligen här så småningom, ska på vinterkravalleN. Kommer bli så himla kul.

Kan typ inte sluta le!

Tack & hej

Trött på folk!

Dagen började men att jag försov mig, men kom bara en kvart försent så det va ju ingenn fara.
Ganska tråkig förläsning i skolan. Känner mig inte alls på topp idag.
Våran klass är så himla duktiga på att klaga men ack så dåliga på att ta itu med problemet och om det är nån som gör det ska det klagas på lösningen med. Känner mig väldigt väldigt trött på min klass, men om alla vill köra sitt egna race så kan ju alla göra det. Hjälpa varandra och gemenskap är ju bara till för mesar tydligen.

Skulle pluggat ikväll men ingen lust med nåt, ens inte lust att gå till skolan i morgon.
Ska se till att träna boxpass senare så jag får ur mig lite.

Tack & Hej

Bra onsdag

Dagen började men att sitta och lyssna på 6timmar lång förläsning om elektoniska affärskommunikation, men vi roade oss med att spela bejeweled blitz, äta sojabänor och annat smaskigt.

Sen gick jag och fikade med Simone, va ett tag sen så det va trevligt och fnissigt. Kände mig på gott humör efteråt. O när jag är lite glad o så kommer ofta tanken upp, det finns ingenting som jag inte klarar av. Så jag ger mig iväg på ett intensiv pass på friskis och det var lite av en nära döden upplevelse. Jag orkade knappt gå hem, och då har jag typ 50 meter hem. Men fy fan va bra jag va!!
Innan hade jag köpt nya träningstights så de fick invigas ordentligt, så det va ju tur.

Nu är det endast 2 dagar kvar tills Åsis kommer hem, längtar!

Tack & hej




Otursdagen nr.1

Skulle köpt biljetter till Vinterkravallen som är på lördag, men icke. Stod i en väldans lång kö, men killen innan mig köpte sista biljetten. Tönt kille!
Men nu har jag fått reda på att det finns 750 st att köpa i dörren så jag känner mig nöjd ändå :)

Kvällen har spenderats hemma med mamma, har hjälpt henne lägga på grejer på tradera och blocket. Pappsi kom hem från jobbet och va sjuker, men han va med och åt iaf så det va trevligt

Min mammsi!

Ligger nu i sängen och försöker tagga inför morgondagen, 6 timmar föreläsning i ämnet affärs kommunikation. Lite svårt att blir laddad men det ska nog gå det med..



Natti natti
tack & hej

Sovmorgon!

Dagen till ära hade vi sovmorgon idag, trodde jag. 07.00 hade någon bestämt att det skulle tas bort en stor snöhög utanför mitt sovrum, vilket innebär två maskiner som lär massa och skrapande i asfalten så det var bara slänga sig upp ur sängen.
Men jag är ju inte den som är den så jag började ju såklart fixa lite i mitt hem så städade lite i sovrummet. Har nyligen haft en vision om att göra det lite mysigare, tygigare, få inte lite mer färg osv. Har kommit en liten bit på vägen!



Gungstolen, pedistalen, några av kuddarna och ugglan är loppisfynd så känns bra att det inte behöver kosta så himla mycket om man vill göra om lite.

Tack & hej

Brödbak

Det blev att jag bakade lite bröd och det blev super gott! Hurtbulle heter det minsann..


Idag har jag varit duktig

Har sett fram emot att få skiva lite i min blogg nästan hela dagen. Inte för att jag känner att det har hänt super mycket spännande idag, men lite roligt är det allt när det är ganska många som läser!

Idag har jag varit super duktig. Började dagen i skolan, 6 timmar föreläsning om förpackningar och det va lite sådär kul, kännd som jag lika gärna kunde hoppas över det + att han sa i slutet att det inte skulle komma på tentan.
Men varför låta det förstöra dagen?
Snabb som jag var hann jag med ett medelpass på friskis redan kl 4. Ett riktigt roligt pass idag, men sen undrar jag hur man kan välja Erik Grönwall - Higher som en powerlåt när man kör styrka? Dåligt val men annars va det ju toppen.
Sen snabbt hem, duscha o fixa lite sen var det dags för storkok som gav 4 hela matlådor. Är ju ganska mycket för att freestyla i köket men det blev gott även idag så det va kul. Men varför sätta stopp för dagen där? Känner mig fortfarande super hurtig så tror jag ska baka lite bröd!


Litet smakprov från min goda korvgryta, eller kanske tillome färgglada korvgryta. Tog lite av grönsakerna som jag hade hemma, blandade med lite krossade tomater och creme fraich, serverades med pasta.


Mina fynd som jag gjode i helgen känns nu sådär, kan inte bestämma mig om jag ska behålla skorna eller inte..


Skor, h&m 299 kr         Bh, Lindex 37 kr           Ugglering, Lindex 50 kr        

Vad tycks, ska jag behålla skorna?

Tack &

Unnat och göttat mig

Skulle gå ner en sväng på stan idag för att köpa en pärm. Men man måste ju alltid slinka in i lite andra butiker för att kolla läget lite (som om de skulle fått in nåt nytt en söndag?).
Det slutade med att jag kom hemmed ett par skor, en uggle ring, en bh, tjusiga stumpor, en pärm, klister och lite mat. Bilder kommer komma upp :)Och jag känner faktiskt att jag är värd att få unna mig lite för den här månaden har jag annars levt ganska snålt.

Nu väntar plugg sedan middag hemma hos mamma & pappa sen ska vi träna tillsammans. Trevlig söndag!

Tack & hej

Liten loppisrunda

Idag blev det en ytterst liten loppisrunda, gick bara till Erikshjälpen och röda korset men jag fyndade lite ändå!



Mest nöjd är jag med den blommiga väskan, kommer få plats med dator, böcker och annat till skolan.
Allt som allt gick det på 127 kr, tyckte det va en överkommligt pris.

Men nu ska jag städa vidare för ikväll kommer Alexandra & Maria hit :)

Tack & hejdå

Börja blogga igen..

Hej igen
Nu har jag börjat blogga igen och denna gång är tanken att jag ska ha en bra, rolig, fin och intressant blogg.

Jag tänkerbörja med att skirva lite om mig själv:
Jag heter Josefin. Jag är 21 år. Jag bor i Norrköping. Jag äter lök till/i allt. Jag pluggar kvalificerat inköp. Jag brukar träna. Jag tycker om mina vänner. Jag bor i en 2a. Jag tycker om alla färger. Jag är rastlös av mig. Jag har svårt att svaluta ett projekt innan jag kommer på ett nytt. Jag är nyfiken. Jag kan aldrig sitta still.
Det va det om mig.

Jag har tänkt att lägga upp tjusiga bilder och grejer här vart efter, tror själv på min egna blogg.
Ett fräckt utseende kommer med upp så smångom.

Just nu står amublansen utanför så tänker stå i kikhålet och kolla vad som hänt.

Tack & hejdå!