Lördag

Hmm, såg nu att gårdagens inlägg var borta? Konstigt! Men nu laddar jag om, har varit en lugn dag hittitls, skulle träffa Åsa men väntar fortfarande på att hon ska höra av sig, så ska nog ladda om nu för kvällen. Petra kommer ju snart med.

Slängde upp tre par skor till försäljning idag på facebook, efter 5 minuter var alla sålda, känns superkul. Jag var nog ganksa billig, men hellre få en liten slant än ingen slant alls.

Tack & hej

Fundersam

Usch vad jag faktiskt mått dåligt de senate dagarna. Eller det märks inget, förutom mina små feberattacker som kommer nu o då och när jag ska sova. Allt bara snurrar runt, enorm ångest över skolan just nu. Antar att det är sånt som går över, men det börjar ta på krafterna att somna runt 2, vakna flera gånger under natten o sen va dyng trött när man går upp runt 7. Spelar ingen roll om jag går o lägger mig tidigt, kan ändå inte somna.

Förövrigt har jag haft en bra dag, gick bara till lunch i skolan, sen åkte jag hem o så har jag haft tvättstugan nu på kvällen. Går ju såklart med tankar om skolan som tar kål på mig men försöker tänka på annat.
Till helgen blir det iaf festligheter, kommer bli nice! Åsa är hemma o Petra kommer hit med.
Hoppas på attt mitt paket från Nelly kommer komma i morgon med o att grejerna sitter fint!

Tack & hej

Lillördag

Eftermiddagen har spenderats med Pappsen, en sväng på stan, mat och fika hann vi med. En riktig lillördag minsann.
Köpte ett minne till datorn, gladerligen kom jag hem och skuvade o fixade, startade datorn sen? Svar: Nej. Hel konstigt, får be nån hjälpa mig i morgon!

Har även unnat mig att skänka hela 20 riksdaler till bröstcancergalan ikväll.

Tack & hej

Sommar

Kollade precis igenom kameran och hittade lite bilder från i somras, nu längtar jag redan tillbaka. Men sommaren är ju typ tillbaka om endast 7-8 månader..
Ikväll blir det lugna puckar, ska snart kolla på desperata hemmafruarna och sen blir det ett tradera-race!

Tack & Hej

Back on track

Sådär ja då var jag tillbaka, har lite svårt att hitta inspiration till denna blogg. Eller känns lite små läskigt eftersom man inte vet vem det är som läser den. Fast det kankse är tjusningen med en blogg?
Har lovat mig själv att blogga varje dag denna vecka för att förhoppningsvis få upp läsarantalet igen, hade faktiskt ganska många läsare när jag var på hugget.

Allt rullar på som det ska, skolan går bra, jag är bra och ser fram emot att få börja på Siemens den 12 december. Ska blir underbart skönt. Slippa skolan, klassen, plugget. Slippa känna känslan att man alltid har nåt att göra. När man har ett jobb kan man (förhoppningsvis) släppa det när man kommer hem, det kan jag inte med skolan. Alltid en ständig stress och press, kan jag göra bättre, jag borde göra mer osv.

Helgen (som redan är planerad på en måndag?) kommer nog blir nice. Åsa kommer på torsdag, o sen vankas det utgång med Åsa och Petra på lördag. Blir nog ruskigt trevligt. HAr redan börjat planera vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha håret o vilka smycken jag ska ha o så. Lär nog ändra mig några gånger.

Blev helt plötsligt så att jag satt o beställde lite inne på Nellys hemsida, var ju inte alls det jag tänkt med kvällen..

Bland annat så blev det dessa skor, en riktig vinterkänga! Hoppas jag kommer kunna gå i dem utan att bryta foten.

Råkade även bli så att jag beställde ett halsband från Style By Tyra när jag ändå var i farten. HAr egentligen lite svårt för sånna halsband för att det känns obehagligt, men jag ska ge det ett försök.Tack & hej

Hoppla Hoppla

..vad länge sen det var jag bloggade. Jag vill blogga, tycker det är kul att blogga men jag glömmer bort det så lätt o känner att jag inte har så mycket att skriva om.
Skolan går nice, bara nio veckor kvar nu fram till att jag går ut på praktik som ska tillbringas som strategisk inköpare på Siemens. Ser fram emot det som tusan.
Vilka grejer går emot mig i skolan så är kankse bara att identifiera problemet och sedan ta itu med det.

Helgen helgen helgen, va kul det skulle va ju göra nåt kul i helgen. Nåt som får mig på goda tankar.

Tack & hej