Sista skolstöket

Nu är sommaren verkligen nära. Visserligen ska jag ju jobba men ändå. Bli av med skolan för ett tag känns underbart skönt. Sitter och kör typ sista recet nu, dvs lite förberedelser inför presentationen. Känns ganska bra, vet det mesta som står i rapporten vilket hjälper en massor på vägen.
På tisdag smäller det, borde fira ordentligt på kvällen då!

Nu ska jag köra på lite till!

tack & Hej

Bruten tå?

Jaha nu har det varit midsommar, vet inte riktigt om det känns så bra? Tror jag typ bröt min tå igår, eller iaf stukade den rejält. Knallröd, lite skiftning i blå..känns jätte öm men jag kan gå iaf.
Trevlig dag igår men nu kommer stessen lite smygande. 6 månader kavr till jul..och va ska man hinna med innan dess?

7 veckor jobb på eon
En weekend i London
Va en människa och umgås med mina kompisar
Fördjupning i affärsengelska
Företagets miljöarbete
Fördjupning i Informationsteknologi
Examensarbete
Fördjupning i kommunikation
Strategiskt Inköp
Påbärja LIA (praktik) nr.2.

hmm känner på mig att denna höst kommer bli stressigare än någonsin!

nytt jobb, nya möjligheter

två jobb söktes till sommaren, och två jobb fick jag. Känns faktiskt ganska nice om jag ska vara ärlig!
Jag hade först fått jobb på luvata, där jag redan varit en gång. Jag trivs bra med jobbet, att man får röra på sig hela tiden men det negativa är väl tiderna (måste gå upp 03.50) och att åka buss varje dag.
Så jag tänkte, frisk vågat hälften vunnet. Jag sökte mig ett annat jobb via Manpower. Allt gick snabbt, var på intervju i tisdags och i morgon ska jag börja jobba. Kontorstider, något jag har nytta av i framtiden, bättre lön än luvata, fler veckor med arbete och jag slipper åka buss varje dag. Än så länge bara fördelar med det!
I morgon kör det igång, lite för spännande?! Kommer knappt kunna sova inatt tror jag.

Tack & hej

Söndag

Välkommen tillbaka säger jag till mig själv. Äntligen har blogg-suget kommit tillbaka. Nu känns det åter igen skönt att bara skriva av sig lite.
Senast veckan har jag tagit lite avstånd från det sociala, typ facebook och telefonen. Underbart skönt så nu är jag på banan igen. Ibland behöver man stanna upp och prioritera sig själv lite, sätta sig själv i fokus.

Snart midsommar, hmm känns inte som det. Spöregn, spöregn, spöregn. Skulle lika gärna kunna vara oktober.
Mitt mål med denna vecka (förutom att slutföra hela LIA:n) är att få fina naglar till midsommar. Långa och starka ska dem vara. Det gör så himla mycket med sånna små grejer som fräsha händer, typ vita tänder och så. Kanske inte alltid det man priotiterar men det gör så mycket.
Satt och målade lilla naglarna igår, blev faktiskt riktigt nöjd!

Dålig bildkvalitet! Men rosa och turkos nagel med vitt stäck. Såg ut som en liten godisnagel.

Pratade lite med Ida idag. Sjukt egentligen vilken flyt hon har, inom jobbranschen är det jag tänkte främst på nu. Säger upp sig (heltid på Scandic) för att åka till Australien i tre månader, har inget jobb att komma hem till. Nu kör hon för fullt på Scnadic i Linköping. Så plötsligt ringer de från ett hotell i Danmark och vill ha henne dit. Tänkt om man liksom vore eftertraktad på marknaden, hur fett skulle inte det kännas!? Jag säger stort lycka till på tisdag, fast både du o jag vet att det inte kommer behövas för du kommer få jobbet utan att ens behöva öppna munnen!

Tack & hej

Skulle vara oerhört tacksam..

..om någon kunde få mitt tinnitus i örat att försvinna. Har haft det i hela 24 timmar nu.
Lider med dem som har det alltid och hoppas innerligt att inte jag kommer få det..

Godnatt

Tack & hej

Bloggpaus..

..har det tydligen blivit. Har inte känt att jag haft så mycket att skriva om eller finns väl en hel del men inget av värde.

Helgen är full med aktiviteter och det ska bli skoj.
Uppdaterar med all säkerhet efter helgens alla bravader!

Godnatt

tack & hej

Fint som snus

..är vädret.

Ikväll kommer Sanna till mig, min alldeles egna lilla Sanna. Vi ska dricka alkoholhaltiga drycker. Vi ska även träffa Sandra. Tror på den här kvällen.

Tack & hej