Wake-up

Glömde ju bort att skirva om detta i mitt andra inlägg. Typsikt. Se nu inte detta som ett depp-inlägg!
Nu under min lilla julledighet har jag fått ett litet wake-up call. Jag har vänner, en del bättre än andra. Framför allt så har jag två stycken jag litar på i ur och skur. Kan säga allt till dem, fina som tusan är de. Sen har jag en del vänner, vänner som jag kan prata med men inte säga allt. Men därimot har jag inte så många "ska vi gå ut o ta en öl vänner", bekanta eller vad man ska kalla dem. Festkompisar.
Såå nu har jag kommit underfund med att jag vill flytta. Hör och häpna. JAG VILL FLYTTA. Jag har börjat kolla lite vart det finns jobb och vilka städer jag skulle kunna tänka mig.
Stockholm har ju aldrig lockat mig, men det kankse är det jag behöver? Lite fart & fläkt, mycker människor, många jobb, anonymt. Ja jag vet inte, jobb finns ju så det blir nog iaf inget problem. Den ända jag känner där är min syster, o det är ju minsann en god början.
Sen har jag även funderat på Västerås och Borås. Dessa städer har jag aldrig besökt men på nåt sätt så är jag sugen på att flytta dit ändå. Borås drar lite mer.
Innan har ju Danmark och Köpenhamn varit mitt mål, men jag tror jag har ångrat mig. Vet inte varför men så är det.
Jag är lite pirrig och nervös, kollar lite lägenheter och jobb även fast det absolut inte är dags än. Måste göra klart min LIA först. O tänk om jag skulle få fortsättning på det företaget, ska jag tacka nej till den tjänsten då?
Känns iaf fruktansvärt skönt att jag kommit fram till detta, jag vill inte bo kvar i Norrköping och jag vill inte till Skåne. Tjoohoo.

Tack & hej

Det händer lite för mycket

Jag har fullt upp, så har tyvärr glömt bort bloggen lite för ett tag. Men det mesta flyter på.
Tentorna är avklarade, en med G och en med VG. Känns fantastiskt skönt men ack så konstigt. Tentorna & pluggandet har varit mitt liv i 1,5 år nu, nu är det över. Bara praktiken kvar.
Meeen helt över är det inte, jag kom in på en av de kurserna jag skicka in en försenad ansökan på. Corporate Social Responsibility (CSR). Kommer läsa kursen på distans från Luleås universitet. Känns spänannde och jag hoppas jag kommer få användning för den i mitt framtida yrkesliv som Inköpare.

Jag ska börja blogga oftare tror jag, ska testa lite annars blir det nog så att jag avslutar den. Måste ju tycka det är roligt att skriva, annats blir det bara ett stressmoment. Jag ger mig själv några dagar till!

tack & hej


Det är nu det gäller

Igår gjorde jag min första dag på Siemens som LIA:student, det var en minst sagt matig dag! Det känns bra men det är väldigt mycket nu i början, tror det kommer kännas ännu bättre när jag fått alla mina inlogg och behörigheter till alla program och kan sitta ner och leta runt i systemen själv. De låter mig följa med på väldigt mycket vilket är skoj.
I morgon bjuds det på kvartalsmöte med en av de största lagerleverantörerna (PÅ ENGELSKA!!). Jag ska mest sitta med och lyssna och se hur en mindre förhandling går till. Jag tror inte jag kommer våga säga nåt!
På torsdag bjuds det upp till utbildning av alla inköpsprocesser samt julbord med en leverantör som jag kommer ha hand om så småningom. Supertrevligt att han ringde och bjöd till.
Sist men inte mist så får jag träffa några från min klass på en lunch på fredag. Ska blir jätteskönt att få prata av sig lite med dem, se hur de har det o va de får lära sig.

I helgen blir det en resa till självaste huvudstaden för ett event med StyleByTyra..vad tusan ska man ha på sig?

Tack & hej

Inställd universitetskurs

Fick antagningsbesked till mina kurser jag sökt till våren. Den jag sökt som prio 1 var inställd! Blöö. Det var en kurs som hette "Ekonomisk utveckling och konflikthantering i Sydostasien". Jag tror den hade varit riktigt lärorik och spännande eftersom man som inköpare ofta handlar mycket med Asien. Den kunde varit bra att ha i bagaget, men nej vi väljer att ställa in den.
Har ju även sökt 3 andra kurser, kom in som reserv på samtliga. Nån var jag 35:te reserv, nån 101:a reserv och den sista typ nr 42 på reservlistan. Jag tackade ja till mina reservplatser så får vi se vart det bär av. Skulle ju va kul att komma in på nåt!

Nu ska jag tvätta min tentatrosa inför morgondagens tenta. Önsla mig good luck, det lär nämligen behövas.

Tack & hej

Tentaångest?

Jahopp here we go again, tenta i morgon. Hur många timmar har jossi lagt ner på att plugga till den. Ja kanske 3 timmar. Med andra ord jag borde sätta en jävla fart. Orkar jag? Är det en kurs som inte intresserar mig?Svar: JA.
Känns på nåt vis som att jag har gett upp, orkar liksom inte mer. Förra veckan sög musten ur mig.

Igår var det fest hos Mange. Jag vet inte speciellt smart drag av mig att festa men jag hade kul. I morse vaknade jag dyng förkyld och ont i halsen. Inte lika nice. Gårdagskvällen var nice men jag saknar en klubb här som man kan gå till när man är 22.

Tack & hej

Fredag

Sådär ja, äntligen fredag. Känner mig dock riktigt fredagsseg.
Igår var det redovsing av examensarbetet , gick okej men inte felfritt. Nu är det över och examensarbetet är godkänt. Efter gårdagen gick jag hem och dog i sängen, så himla skönt! Nu har jag återuppstått och detta är min första lektionsfria dag på evigheters evighet. Skulle plugga till tentan på måndag men det har inte blivit så mycket gjort. Tar igen det i morgon och på söndag!
Ikväll blir det hem till mamsi och papsi i sörpan. Blir nice!

Tack & hej