Tydligen slut som artist

Har känns mig så himla hängig o grinig på sista tiden, egentligen de senaste tre veckorna. Vet inte varför, men antar att det är för att det är lite mycket just nu. Mycket med skolan o mycket med allt annat med. Saknar mina riktiga vänner med som befinner sig i andra städer. Jag förstår att jag inte kan gå runt att tjura när jag inte säger vad det är, 1. jag vet inte vad det är, 2 vill inte prata med folk som inte bryr sig. Jag är inte sån som helt plötsligt slänger ur mig, hej jag mår dåligt. Måste va nån som frågar, visar att den bryr sig. O dessa personer är aldeles för långt borta från mig nu.
Idag har jag iaf lyckas klänna i mig en clementin, pomme o en halv hamburgare. Mer än jag fått i mig på länge. Jag vill äta, jag är skithungrig men det bara går inte. Det bara växer i munnen. Hoppas det blir bättre snart, tar ganska mycket extra av min energi o inte få i mig nån energi.

Längtar till helgen, både Sanna & Åsa kommer hem. Det blir fina grejer då och förhoppningsvis kommer jag vara mycket mer på hugget då och mer på hugget efter helgen. Vi ska passa på att infinna oss på hela människan kl 10.00 på lördag för då har de 8-års jubelium, o då kostar allt 8 kr! Fynda, fynda!

På fredag är den stora dagen som jag längtat till så länge, dagen då examensarbetet skall in, dagen då det känns som det verkligen börjar närma sig slutet på min utbildning. Jag längtar inte längre till den dagen. Känner mig inte nöjd med arbetet, såhär i efterhand skulle vi kunna gjort så sjukt mycket bättre. Nu är det försent, egentligen inte mycket att gnälla över men jag gillar inte känslan av att lämna in någonting som jag inte är nöjd över, nåt som jag inte känner mig stolt över att ha mitt namn på. Jag hoppas det känns bättre efter vi lämnat in det!

Grinigt inlägg som vanligt, men ni får stå ut med det. Förhoppningsvis bara ett pyttelitet tag till.

Tack & hej

Kommentarer
Postat av: maria

Åh så ledsen jag blir när jag läser.. Har ju märkt att det varit något, men inte fått läge att fråga.. Hoppas det släpper i helgen nu när examensarbetet är färdig (oavsett om du inte är nöjd!) och att vännerna kommer till dig. Jag hoppas du vet att jag alltid finns nära om du vill prata eller vad som.. Kanske du inte vet förresten, men så är det, och jag bryr mig, det har jag alltid gjort..Ha en trevlig helg nu! Kramar

2011-11-10 @ 20:03:28
URL: http://marias.nu
Postat av: Jossi

Tack så jättemycket! Lovar att säga till nästa gång (hoppas inte det blir nån nästa gång) jag känner mig nere. Detsamma gäller dig med. Just nu känner jag mig glad iaf :)Behövs fler som dig!

Kram

2011-11-11 @ 19:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback